Fordele

Med en virtuel privat server (VPS) får du al den funktionalitet som kendetegner en dedikeret server, men med evnen til at skalere hurtigt og smertefrit, samt opnå langt bedre ydeevne end et Webhotel kan levere.

  • Generelt
  • Fordele
  • Webbureauet
  • Webprogrammøren

Generelt om Virtual Private Server

Når du har brug for flere ressourcer end et webhotel kan levere

En "Virtual Private Server" (VPS) giver dig samme fleksibilitet og kontrol du ville få ved at have din egen dedikeret server, men frigør dig fra at skulle bekymre dig om alle de praktiske detaljer om operativsystemet, udskiftning af hardware, opgraderinger m.m. - Vi leverer en stabil Windows Server, som du kan bruge til stort set hvad du ønsker.

Hvorfor vælge en Virtual Private Server (VPS)?

Typisk anvendes en VPS, når du som kunde har en eller flere hjemmesider der kræver mange ressourcer, eller gerne vil samle et antal hjemmesider på den samme server. En VPS tilbyder meget diskplads og ubegrænset trafik.

En VPS fungerer generelt på samme måde som en en dedikeret server, og kan anvendes til en række opgaver, som f.eks. MailServer, FTP server, hosting af ressourcekrævende hjemmesider, CMS- og CRM-systemer, bookingsystemer, bogføringsværktøjer m.m.

Fleksibilitet og skalerbarhed

Din Virtual Private Server kan let og hurtigt skaleres, så du skal ikke bekymre dig om din hjemmeside pludselig vokser og kræver flere ressourcer. Din VPS kan opgraderes i løbet af få timer endda helt uden nedetid.

Sikkert, hurtigt og stabilt miljø

Alle vores servere er fysisk placeret i topmoderne datacenter med plads til over 20.000 servere, som overholder meget strenge krav til fysisk og teknisk sikkerhed, bl.a. kan nævnes:

- Multi-redundant, carrier-neutral 20-Gbit Internet forbindelse (Europas hurtigste!)
- Tre separate nødstrømsanlæg.
- Redundant "n+1" air conditioning / klima anlæg.
- Argon baseret brandslukningsanlæg med fire separate "early warning" alarm systemer.
- 24 timers overvågning af alle servere.

Fordele ved at anvende Virtual Private Server

Sikkert og isoleret miljø

Alle vores VPS produkter anvender Windows Server 2012 R2 (64 bit), og vi benytter den nyeste Virtuozzo virtualiseringsteknologi, således de enkelte VPS'er er hermetisk adskilt fra hinanden.

Fleksibel og kan tilpasses dine behov

Du kan anvende din VPS til de opgaver du ønsker! - Det kan være alt fra at hoste websites baseret på ASP.NET / Microsoft SQL Server eller PHP / MySQL teknologi, eller special opgaver som f.eks. Subversion, video- eller audio streaming, Webudvikling med Visual Studio, dedikeret MS SQL Server, MailServer, FTP / fil-server m.m.

Fuld Administrator adgang

Du får fuld Remote Desktop (RDP) adgang til din server og kan selv installere og konfigurere applikationer, services m.m.

Online VPS kontrolpanel

Du kan selv genstarte din VPS eller de applikationer og services som kører på den, udføre en komplet backup og restore af din VPS m.m.

Fordele og information for webbureauet

Kundetilpassede løsninger

I kan benytte Jeres VPS til de opgaver I ønsker. Det er muligt at hoste websites bygget på forskellige teknologier, f.eks. ASP.NET, PHP og Ruby - alt samme på samme VPS. Har I et større behov for streame video- eller lydfiler er dette også muligt, da Jeres virtuelle server er isoleret, og har garanteret ressourcer og båndbredde.

Opnå større fleksibilitet og spar penge samtidig

Ved at samle Jeres kunders websites på en VPS - i stedet for at benytte forskellige webhotel udbydere - kan I spare penge. Endvidere vil I opnå bedre performance, større fleksibilitet og mindre administrativ bøvl.

Stor fleksibilitet og høj skalerbarhed

Hvis I får brug for at hoste flere websites eller antallet af besøgende pludselig vokser, er det let og hurtigt at skalere Jeres VPS. Opgradering klares uden nedetid i løbet af få timer - lettere og hurtigere bliver det ikke!

Intranet, kundeportal eller egen mailserver?

Ofte er der behov for at køre et eller flere interne eller eksterne web systemer, som man ikke ønsker skal hostes på en delt (shared) server / webhotel. Sikkerheden ved en VPS, samt muligheden for at benytte SSL certifikater, gør ofte valget af VPS særdeles attraktivt når det drejer sig om kritiske systemer, eller systemer der involverer personfølsomme oplysninger.

Fordele og information for webprogrammøren

Anvend dine favorit teknologier

Du vælger selv hvilket programmeringssprog, teknologier og applikationer du ønsker at anvende. Du har naturligvis mulighed for at køre .NET kode i "full trust", samt på alle mulige andre måder bestemme hvordan dit udviklingsmiljø skal opsættes og fungere.

Bring din ideer til live

Vi udvikler selv web applikationer og får hele tiden nye ideer som lige skal afprøves! En VPS er en perfekt platform for at teste og udvikle koncepter for den kreative programmør, mindre virksomhed eller andre som har brug for en fleksibel platform. En VPS gør det muligt at afprøve koncepter uden at skulle bekymre sig om store opstart omkostninger.

Stor fleksibilitet

Du får som udvikler råderet over din egen server. Fuld Remote Desktop (RDP) Administrator adgang til din server, og kan selv installere og konfigurere applikationer, services m.m.

Høj performance, masser af plads og ubegrænset trafik

Med din egen VPS får du adgang til moderne hardware med høj performance til en meget attraktiv pris. Du får mulighed for at oprette alle de websites, databaser, emails osv. du ønsker, og alle vores virtuelle servere leveres med ubegrænset trafik og masser af diskplads.

Online udviklingsplatform

Hvorfor ikke anvende din VPS som udviklingsplatform? I stedet for at bruge penge på dyre, high-end notebooks kan du i stedet forbinde til din VPS via Remote Desktop og udvikle f.eks. i Visual Studio direkte på din VPS - og tilmed opnå højere performance, langt hurtigere båndbredde, mindre bøvl med deploy af websites m.m.