Hvordan bestiller jeg et SSL certificat

Det er muligt at bestille SSL certifikat direkte hos os - Kontakt support for yderligere information og priser vedr. SSL certifikat.


Hvad er SSL?

SSL (Secure Socket Layer) er en krypteringprotokol der benyttes til at kryptere data som sendes til og fra din virtuelle server (VPS). Et SSL certifikat er et bevis der identificerer tilhørsforholdet for krypteringen, og det domæne der anvendes. Du kan åbne certifikatet og se domæne informationer m.m., samt hvilken autoriseret enhed der har genereret og verificeret SSL certifikatet.

Det er reelt muligt at lave sit eget certifikat, dog vil din browser komme med en advarsel, hvis du anvender et selvoprettet SSL certifikat. For at undgå dette skal SSL certifikatet være udstedt af en autoriseret enhed, f.eks. een af de ovenstående udbydere.

Et SSL certifikat dannnes på baggrund af din virtuelle server (VPS), samt et bestemt domænenavn. SSL certifikater kan anvende 1024 og 2048 bit kryptering, hvor IIS (Web server) understøtte begge. Det er muligt at bestille SSL certifikatet der er gyldige i 1 år.


Typer af SSL certifikater

Der findes en række forskellige typer af SSL certifikater, hvor de to mest benyttede er disse:

  • Standard SSL - 1 domæne
  • Wildcard SSL - 1 domæne og alle sub-domæner

Tags